CONTACT

Tijdelijk infocentrum in de bouwkeet op Katendrecht

Wil je alles te weten komen over het wonen in het Havenkwartier op Katendrecht? Tijdelijk is het infocentrum van het Havenkwartier verhuisd naar de bouwkeet van het Havenkwartier. Vanaf woensdag 5 februari van 15:00 – 18:00 uur staat een van de verkopers uit het salesteam daar voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. Tijdens een bezoek aan het infocentrum kun je de nieuwe woningen in Virtual Reality beleven, de maquette bekijken en de geprinte brochure verkrijgen. Kun je niet op deze dag en het aangegeven tijdstip? Wij ontvangen je ook graag op afspraak, neem contact op met Heijmans, TW3 Makelaardij of Ooms Makelaars.

Zodra het toekomstige infocentrum in Fenix 1 klaar is, gaat de Maquette weer op stap. De maquette krijgt dan definitief een plekje in het toekomstige informatiecentrum in Fenix 1.

Adres infocentrum Katendrecht:
De ingang bevindt zich op de hoek van de Wodanstraat, Brede Hilledijk. Wil je je auto parkeren op de bouwplaats? Neem dan eerst even contact op met één van onze makelaars!

N.B. Denk aan je eigen veiligheid. Je veiligheid staat hoog in het vaandel bij Heijmans. Je kunt op de bouwplaats alleen in de PBM vrije zone, zonder veiligheidshelm ,- vest en – schoenen lopen.

Meer informatie

 

Heijmans Vastgoed

Hetty van Doorn 
Oostmaaslaan 71 
3063 AN Rotterdam 
info@havenkwartier-katendrecht.nl
010 266 28 00   

TW3 Makelaardij

Tom van Noord
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam 
info@tw3.nl
010 300 71 17

Ooms makelaars  

Nick Forger
Maaskade 113 
3071 NJ Rotterdam 
rotterdam@ooms.com
010 424 88 88  

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Havenkwartier Katendrecht.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

 

 

E-mail alert
Op de plek waar eerst de Karwei stond wordt straks Havenkwartier gebouwd! En waar gebouwd wordt kan er mogelijk hinder ontstaan voor de buurt. Graag informeren wij de buurt en alle andere geïnteresseerden zo goed mogelijk van tevoren als er bijzondere bouwwerkzaamheden of werkzaamheden die buiten de reguliere tijden of bouwplaats moeten worden uitgevoerd via een zogenaamde e-mailalert. Wil je deze e-mails ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan!

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.