PROJECT HAVENKWARTIER

Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven. Met woningen in alle soorten en maten voor alle fase in het leven. Het Havenkwartier is het laatste woonproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek. Kaap jij de laatste plek?

 

VR TOUR

 

Scan de QR code en bekijk de VR tour van Havenkwartier Katendrecht. Je kunt deze ook bekijken met een VR bril of cardbox-VR-bril voor een optimale beleving! Kun je de QR code niet scannen? Klik dan op de QR code om naar de VR tour te navigeren.

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen bij het ruime aanbod van comfortabele appartementen. Zo zijn er verschillende formaten (m2) en een variatie aan indelingen. Naast de verschillenden appartementen zijn er ook ruime 3 of 4-laagse eengezinswoningen. Al deze woningen komen samen in een karakteristiek gebouw met een robuust uiterlijk en een speelse vorm. Een modern havengebouw met industriële lijnen en dat toch vriendelijk aanvoelt door de lichte kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt en tegelijk perfect aansluit bij deze maritieme stadswijk.

De bewoners kunnen genieten van een eigen tuin of een ruim terras, maar kunnen elkaar ook ontmoeten in het gezamenlijke binnenhof. Zo ontstaat een intieme en levendige buurt waar ook kinderen samen kunnen spelen. Veel van de appartementen zijn juist ideaal gelegen om je na een drukke dag heerlijk terug te trekken en te genieten van het prachtige maritieme uitzicht. Juist die combinatie van woningtypes en bewoners gaat zorgen voor een fijne woonomgeving.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Havenkwartier Katendrecht.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.