SPECIALS

M/L/XL/Huge

De Specials zijn gelegen in het middelste gedeelte van het appartementengebouw (verdieping 2 t/m 10). De entreedeuren bevinden zich aan de corridor of het portiek. Deze woningen onderscheiden zich van alle andere appartementen vanwege de enorme diversiteit aan plattegronden en het feit dat deze allemaal tweelaags zijn. Door de diverse woonoppervlakten zijn deze woningen ook uitermate geschikt voor gezinnen. De Specials op de 7e verdieping liggen aan de corridor waardoor je direct loopt naar de gezamenlijke daktuin en samen met je buren even kunt bijkletsen en genieten van een prachtig uitzicht. Ook voor deze appartementen geldt dat het uitzicht fantastisch is! Kijk je liever uit op het water en de Maashaven? Of heb je liever zicht op de stad met de Erasmusbrug? Of wil je beiden? Elke Special heeft standaard een loggia. De woonkamer varieert van grootte en kun je kiezen uit 2, 3 of standaard 4 slaapkamers. Daarnaast hebben voornamelijk de grotere appartementen standaard een tweede badkamer. De Specials hebben een woonoppervlak van ca. 79 m2 tot ca. 195 m2.

KENMERKEN SPECIALS

  • vanaf 

    € 417.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats

  • 2 woonlagen
  • 3 t/m 5 kamers (2 t/m 4 slaapkamers)
  • 1 of 2 badkamers
  • keuze uit stads- of havenzicht of zelfs beiden
  • zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Naar de woningzoeker

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE SPECIALS

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden. 

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer informatie over de beschikbare woningen in Havenkwartier? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht