CLOUD​APPARTEMENTEN

L/XL

De Cloudappartementen zijn gelijkvloers en verdeeld over beide torens. De Cloudappartementen hebben aan meerdere zijden uitzicht. Door de hogere ligging van deze appartementen is het uitzicht ronduit adembenemend. Aan de zuidzijde heb je uitzicht op de Maashaven en de haven van Rotterdam, op de noordzijde heb je zicht op de binnenstad en de Erasmusbrug of zicht op het SS Rotterdam. Het woonoppervlak varieert per Cloudappartement, maar alle appartementen beschikken over tenminste 2 slaapkamers en een badkamer en een riante buitenruimte. Alle Cloudappartementen hebben een loggia met uitzondering van de bouwnummers 161 en 162 gelegen op de 11e verdieping. Die hebben standaard een terras. Voor een groot deel van deze appartementen is een separate berging in de kelder voorzien. In de kelder zijn daarnaast 3 separate gezamenlijke fietsenbergingen opgenomen. De Cloudappartementen hebben een woonoppervlak van ca. 85 m2 tot ca. 136 m2.

KENMERKEN CLOUDAPPARTEMENTEN

  • vanaf 

    € 589.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats 

  • gelijkvloers, maar elk appartement is anders!
  • 3 of 4 kamers (2 of 3 slaapkamers)
  • loggia of dakterras 
  • met 2 zijden panoramisch uitzicht
  • zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Naar de woningzoeker  Inschrijven woning

BOUW GESTART EN RUIM 95% VERKOCHT 

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE CLOUDAPPARTEMENTEN

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden

CREËER EEN 4 KAMER APPARTEMENT!

De Cloudappartementen bouwnummer 171 en 187 zijn standaard uitgevoerd als 3 kamer appartement. Heb je behoefte aan een extra kamer in de plattegrond dan kan er optioneel gekozen worden om van de keuken een extra slaapkamer te maken van circa 17 m².  De keuken verplaats in deze plattegrond naar de woonkamer. Benieuwd hoe de plattegrond van deze nieuwe indeling eruit ziet?

Klik op de optieplattegrond om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Bekijk uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht